Párkapcsolati Tanácsadás

Keressük az aranyat - a jót a párunkban

Rólam pár mondatban

Dr. Treszkai Judit vagyok. 

Egy rendkívüli ember felesége és két csodás kislány édesanyja.
Eredeti hivatásom szerint jogász vagyok. Lányaim születése előtt ügyvédként dolgoztam. A közel 10 évig tartó ügyvédi pályafutásom során többször éreztem, nem biztos, hogy ez az a munka, mely nekem való. Mindig közvetlen emberi kapcsolatokra vágytam, melyek bár megadattak nekem a büntetőjog és a házassági bontóperek kapcsán, mégis kevésnek bizonyultak. Más dimenziókba vágytam.
Így eveztem az ügyvédi munka fenntartása mellett a kineziológia és alternatív masszázsok vizére, melyek egyértelmű irányt mutattak mit is kell tennem.


A végső lökést a lányaim születése és a velük otthon töltött évek adták, amikor is egyértelművé vált számomra, nem akarok már ügyvéd lenni, nem így kívánok segíteni másoknak.
Ekkor kezdtem el kutatni a párkapcsolatok, házasságok mibenlétét, a problémák gyökerét és a megoldási lehetőségeket. Találtam egy komplex képzést, melynek elvégzése után magam is párkapcsolati coach, házassági tanácsadó lettem.
Igen, ez az, végre! A helyemen vagyok, nagyszerű emberek, nagyszerű módszer és sokszor hihetetlen változások a párkapcsolatokban. Mindenki boldog, elégedett. Kell ennél több?
Amennyiben bemutatkozásom felkeltette érdeklődését, kérem keressen fel, és megtaláljuk együtt a megoldást a régóta vágyott, áhított javulásért.
Örömmel és izgalommal teli várakozással fogadok minden hozzám forduló házaspárt, párt, vagy akár külön-külön is férjet, feleséget, amennyiben így merül fel rá igény.


Köszönöm, hogy mindezt megoszthattam Önnel!
Várom szeretettel és nagy érdeklődéssel!